Bőrpofa leporolja a Husqvarnát – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

A jóvágású Thomas Hewitt hatvanas éveiben sem Apostol-bakelitek hallgatásával múlatja az időt.

A texasi láncfűrészes mészárlás (Texas Chainsaw Massacre – 2022 / horror)

Ezúttal Fede Alvarez (Evil Dead, Vaksötét) húz le újabb bőrt a közléskényszerrel bíró bonviván, Tommy Hewitt pofájáról: a sztori főhőse Dante, aki kerekesszékes húgával elhatározza, hogy turistalátványosságot csinál egy texasi szellemvárosból, ahol évtizedekkel korábban egy kelekótya maszkos csibész korhadt bükkfának nézett egy csapat hippit, és láncfűrészével felhasogatta őket. A településre lassan visszatér az élet, csakhogy Bőrpofának – aki továbbra is életben és jó erőben van – feltett szándéka, hogy megfordítja ezt a tendenciát. (Netflix)

Kaliber: A valóság ösvénye (Calibre – 2018 / thriller / dráma)

Vaughn hamarosan apai örömök(?) elé néz, és hogyan lehetne emelkedettebben megünnepelni mindezt, mint néhány erdei állat agyának kiloccsantásával. Ezért gyerekkori barátjával, Marcusszal egy skót-felföldi porfészekbe utaznak, ahol a helybéliek kifinomultsága önnön akcentusukkal vetekszik. A vendégszeretet pedig várhatóan a tetőfokára hág, miután egy másnapos vadászat közben összetévesztenek egy dámvadat és egy helybéli gyereket, aki apjával gyanútlanul túrázik az erdőben. (Netflix)

Kettős kockázat (Double Jeopardy – 1999 / thriller )

Libby Parsonsnak minden megadatott, amivel ötévente nagyzolhat az osztálytalálkozókon: jóvágású, lóvés férj, illedelmes gyerek, luxusotthon és befolyásos baráti kör. Mindez azonban köddé válik, amikor egy hétvégi vitorlázás során a rendőrség rajtaüt, és arról faggatja, hogy miért végzett férjével. Börtönévei alatt azonban egyre több tényező bizonyítja, hogy nem önszántából választotta az önkéntes özvegységet. (Netflix)

 

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés