Hirdetés

Bocsánatot kért a Brass Against színpadon vizelő énekesnője, aki már kitiltást is kapott

A múlt héten nagyot ment az interneten Sophia Urista énekesnő mutatványa, amikor is a Brass Against rockville-i fellépésén arcon vizelt egy színpadra felmászó rajongót, aki amúgy pont ezért is ment fel. A zenekar már akkor bocsánatot kért, mondván, “Sophia kicsit túltolta a bulit” aznap, és ők sem számítanának ilyenre egy koncerten. Az énekesnő viszont csak most adott ki közleményt.

Azt írta, hogy mindig is feszegette a határokat a zenében és a színpadon is, de ezen az estén túl messzire ment. Mindennél jobban szereti a rajongóit, a családját, a zenekart, és tudja, hogy most néhányan kibuktak rá amiatt, amit csinált. Bocsánatot kér ezektől az emberektől, nem állt szándékában megbántani őket. Saját bevallása szerint ő nem egy sokkoló művész, és a zenét akarja előtérbe helyezni. És mindenkinek megköszönte a szeretet és a támogatást.

Az eset után amúgy feljelentés is érkezett Urista ellen, aki, ha elítélik, ezer dollár pénzbüntetést vagy egy év elzárást is kaphat szeméremsértésért. Ezenkívül minden NASCAR által kezelt helyszínről kitiltották a zenekart, a koncert ugyanis a Daytona versenypályán volt.

A Brass Against jövőre a Tool előtt lép majd fel a Sportarénában, de elvileg önálló bulira is érkeznek a nyáron, ha az nem ütközik a toolos dátumokkal.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk