Hirdetés

Biztos mindenki várta, most megérkezett a fejhallgatóhoz optimalizált kapucnis pulóver

Ha valaki tényleg nagyon nem tudja, hogy mit adjon vagy mit kérjen karácsonyra, annak pont kapóra jön a Ninja gamer pulcsija, ami 60 dollárért (18 ezer forintért) azt tudja, hogy a kapucniját fülhallgatókra optimalizálták.

Ahogyan a sapkára húzott fejhallgató, ugyanúgy a kapucnira húzott fejhallgató is szerencsétlen választás, mert a vastag anyag teljesen tönkreteszi a hangzást. Ez volt Tyler “Ninja” Blevins, a népszerű streamer problémája is. Valószínűleg úgy vélte, hogy kellene két lyuk a kapucnira, de azokon meg befúj a szél, meg hülyén kilóg az ember füle. Ezért előállt egy olyan megoldással, amin van is lyuk, meg nincs is.

A szabadalmaztatás alatt álló megoldás az lett, hogy a fülhallgató helyén a lyukat egy műszálas anyaggal fedték be, amin keresztül élvezhető a zene, vagy a játék, és közben a kapucniról sem kell lemondani.

Ha most azt gondolná valaki, hogy ez hülyeség, akkor azoknak eláruljuk, hogy tavaly a Champion márka is csinált gamer kapucnis pulcsit, de az azért lett bukás, mert tulajdonképpen csak nagyobb kapucnit tettek a pulóverre, hogy aláférjen a fejhallgató. Azzal viszont nem számoltak, hogy itt az is lényeges, hogy mások lássák, hogy pontosan milyen fejhallgatóról van. 2014-ben pedig a Betabrand dobott piacra egy Ninja pulóveréhez nagyon hasonlót, de ők meg ott taktikázták el magukat, hogy a hangmérnököknek ajánlgatták a terméket. Pedig az abból a szempontból sokkal menőbb volt, hogy nem két lyuk éktelenkedett a kapucnin, hanem az egész egy speciális anyagból készült. Igaz kétszer ennyibe is került.

A Ninja pulóver egyébként ezen felül pontosan ugyanolyan mint bármelyik más kereskedelmi forgalomban kapható pulóver.

Advertisement

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,519KedvelőTetszik
2,930KövetőKövetés
1,230FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk