Hirdetés

Billentyűs nélkül az Enslaved

667x375_kiff_290916.jpg

Kisebbfajta meglepetés, de a progresszív black metal csapatból tizenhárom év után kilépett a billentyűs/énekes Herbrand Larsen. Bár ennyi idő még egy munkahelyen is hosszú időnek számít manapság, nem örülünk a hírnek, mivel Larsen fontos alkotóelemét adja a jelenlegi Enslaved-hangzásnak, és bár a szintit Ivar Bjornson korábban is meg tudta oldani, a tiszta énekes részek előadása mindenképpen sarkalatos pont lesz a jövőt illetően. A hangulat a nyilatkozatok alapján baráti a felek között.

Grutle Kjellson, az Enslaved frontembere így kommentálta a történteket:

“Semmi dráma nincs Herbrand kilépésével kapcsolatban, ez teljesen az ő saját döntése volt. Barátokként válunk el, nincsenek rossz érzések közöttünk. Szeretnénk megköszönni Herbrand munkáját, és rengeteg kalandot élhettünk meg a világ minden táján. Igazán jó időket töltöttünk együtt az úton, a stúdiókban és a próbateremben. Emeljük poharunkat, és a legjobbakat kívánjuk neki a továbbiakban!”

Larsen úgy fogalmazott, hogy már csak 99%-ban érezte magát lelkesnek az Enslaved kapcsán, ami ebben a zenekarban nem elég, és a jövőben inkább szeretne a stúdiózásra fókuszálni, ami persze valahol nem meglepő, hiszen elég sok zenekar lemezén dolgozott az elmúlt években az Audrey Horne-tól a Gorgorothon át a Taake-ig.
A magunk részéről bízunk abban, hogy a zenekar tudja majd pótolni őt, de ha nem, akkor sincs nagy baj, legfeljebb kicsit visszakanyarodnak a korai évek nyersebb, black metalosabb megközelítéséhez.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló