Hirdetés
Hirdetés

Berágott a füvező nézőre a Who frontembere

who.jpg

Múlt hét szerdán a Nassau Colliseumban lépett fel a Who. A koncert során Roger Daltrey énekes orrát megcsapta a közönség felől érkező fűszag, így azonnal félbeszakította az előadást, kijelentve, hogy addig nem hajlandó folytatni, amíg a néző abba nem hagyja a füstölést.

Daltrey elmondása szerint allergiás a füstre, és komolyan zavarja éneklés közben, amit meg is tudunk érteni, hiszen évtizedeken keresztül olyan, köztudottan szerzetesi életformát követő arcok voltak a zenésztársai, mint Keith Moon és John Entwistle. A közönség az illetőt arra szólította fel, hogy egye meg a csikket, Pete Townshend pedig leggyorsabb megoldásként azt javasolta, hogy dugja fel inkább a seggébe a csikket.

A napokban hetvenedik életévét betöltött Townshend amúgy nemrég azt nyilatkozta, hogy a mai napig nem szeret élőben fellépni, mivel nagyon ritkán tudja igazán elengedni magát a színpadon. Ezt az állítást a gitáros legendás hangszerzúzásai ismeretében nehezen hisszük el, de ha ő mondja, akkor valószínűleg így van. Mindenesetre az már biztos, hogy az idén ötvenéves jubileumát ünneplő Who lesz az idei Glastonbury fesztivál főattrakciója a Foo Fighters, és nagy kedvencünk, Kanye West mellett.

Advertisement
38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló