Beperelte szüleit, amiért azok kidobták a pornógyűjteményét

30 ezer dollár megfizetésére ítélte a bíróság David Werkin szüleit, és további 14 ezer dollár ügyvédi költséget is kell fizetniük, miután nem elég, hogy kitették a 43 éves gyermekük szűrét, de kidobták a férfi pornó videógyűjteményét és szexjátékait.

A férfi válása után költözött haza, vitte a VHS-gyűjteményét is, de a szülők 10 hónapot bírtak egy fedél alatt vele. 2017 augusztusában ráhívták a rendőröket, majd elküldték egy keresztény segélyközpontba. Eközben találtak rá a pornógyűjteményre is, és elkezdtek szisztematikusan megszabadulni tőle, annak ellenére, hogy Werkin e-mailekkel tudta bizonyítani, hogy többször is kérte szüleit, hogy ne tegyék. Később a cuccai egy részét visszakapta ugyan, de észrevette, hogy a VHS-gyűjteményének jelentős része hiányzik.

A férfi szerint a kazetták értéke 10 ezer dollárra tehető, az érzelmi károkat, amit a megsemmisítés okozott neki, 30 ezer dollárra lőtte be.

A férfi szülei azzal védekeztek, hogy kifejezetten kérték a fiukat, hogy ne vigyen pornót a házba. Werking és szülei közti e-mail-váltásból kiderült, hogy a férfinek katalógusba volt rendezve a gyűjteménye, míg a szülők nemcsak azon akadtak ki, hogy gyermekük házassága tönkrement, nincs munkája, de Werking apja egyik levelében kifejti azt is, hogy aggodalomra adnak okot a különböző pornóstílusok, amelyek között szerepel vérfertőzés, szőrös lények, rabszolgaság, kínzások.

Részlet a férfi katalógusából. Fotó: bírósági iratok

Werking megpróbálta felbecsülni a gyűjteménye értékét, de mivel egy rakás cím elérhetetlen már, így elég nehezen ment neki. Nem elfogytak a kazetták, hanem megszűnt a stúdió, az egészet felszámolták, és szerinte esélye sem lesz már, hogy beszerezzen újra olyan címeket, mint a Max Hardcore Extreme School Girls 16, vagy a Fuck My Ass Please 8.

A megítélhető összeg kiszámításához értékbecslőt is kellett hívni, ami az értékek jellegéből adódóan nem volt egyszerű dolog, de végül a Las Vegas melletti erotikamúzeum kurátora segített. A szülők szerint inkább segíteni kellene a fiuk pornófüggőségén, de remélik, hogy a kapott összegből legalább talpra tud állni, és új életet kezdhet.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,935KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,640FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés