Hirdetés

Bemutattak két furcsa fülhallgatót, amiről muszáj beszélnünk

Zenei és egyben tech újság vagyunk, ezért mindig izgalomba jövünk, ha valami olyan hír kerül elénk, amiben a kettő együtt jelenik meg. Erre alapvető példa a fülhallgatók témaköre, ami sokkal többször izgalmas, mint gondolnánk, elég csak a légtisztítós fülhallgatóra vagy éppen a kifejezetten metálzene hallgatására szakosodott fülhallgatóra gondolni. És most itt van kettő újabb, ami szintén izgalmas.

Az Adidas válasza az elszálló rezsire

Az Adidas egy ideje bele-belekóstolgat például a fülhallgatók világába is, hiszen nyilvánvalóan az a cél, hogy talpig Adidasban sportoljon valaki. A napelemes eszközök nem újak, van már olyan billentyűzet is, amit elvileg nem kell tölteni, és a napelemes távirányító is elég menő és kézenfekvő találmány. De az Adidas azt ígéri, hogy ha süt a nap, soha többé nem merül le a fülhallgató, sötétben pedig 80 órát ígér, vagyis összességében csak egy barlangi túra alatt lehet gond. Az meg igazából mindegy is, hiszen az eszköz, amiről játszanánk a zenét, már úgyis rég lemerült ennyi idő alatt.

Az Adidas RPT-02 SOL 230 dollárba, azaz nagyjából 93 ezer forintba kerül, és 87 százalékban újrahasznosított műanyagból készült. Bírja az izzadtságot, nem baj ha ráfröccsen a víz. Azt nem írják, hogy zajszűrős lenne, valószínűleg nem is az, mert az túlságosan merítené az akkumulátort.

Fotó: Adidas

Kim Kardashian fülhallgatója

Azt azért nem lehet mondani, hogy Kim Kardashiannak semmi köze nincs a zenéhez, hiszen bizonyára hatással volt előző férje, Kanye West zenei munkásságára, azt meg pont imádják az olvasóink. Most megjelent a Beats Fit Pro Kim Kardashian kiadás, ami tulajdonképpen három új, természetes színárnyalatot jelent, hogy pontosan úgy nézzen ki az eszköz, mint egy nagyothalló-készülék.

Fotó: Beats / Apple

Csak limitált példányszámban, és csak a kiválasztott üzletekben lehet megvásárolni, de látszólag tökéletes arra, ha a barátainkkal medencézve inkább zenét hallgatnánk, vagy kiszűrnénk a locsogást, hogy nyugodtan koktélozgathassunk. Vagy legalábbis valami ilyesmi lehet a videó üzenete. Mindenestre nagyjából 80 ezer forintért lehet megkaparintani, már ha még talál valaki valahol belőle, merthogy online nagyjából egy nap alatt elkelt az összes, az Ebayen pedig úgy százezer forint körül járnak a megvásárolt modellek.

 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,004KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk