Hirdetés
Hirdetés

Bemutatkozik az ország első start-up bluesfesztiválja, a Blueskohó

Július harmadik hétvégéjén debütál Nagykovácsiban az ország első mini bluesfesztiválja, a Blueskohó. A kétnapos rendezvényen hazai blues- és rockabilly-előadók szórakoztatnak majd.

Hirdetés

A Blueskohó első napján a szájharmonika-legenda Szabó Tamás zenekara, a Mojo, és a New Orleans-blues Jambalaya látható. Őket követi a második nap a rockabilly színtérről ismerős Long Tall Sonny és a Pawnshop, a maga Chicago blues, west coast western, swing, country blues ötvözésével. A szombat estét Teddy Harpo egyszemélyes blues-showja zárja.

A szervezők úgy döntöttek, a kényelmes és tökéletes koncertélmény érdekében a Blueskohó fesztivál mindkét napjára csak 150-150 jegy lesz kapható. A rendezvényt a jelenlegi szabályok értelmében csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők és kiskorú hozzátartozóik látogathatják. A belépés 14 éves kor alatt ingyenes. A zenék mellé a stílusos gasztronómiai élményt a fesztiválnak otthont adó Nagy Kohó biztosítja autentikus barbecue ételekkel, és speciális pulled pork szendvicsekkel. A blues hétvégére különleges New Orelans-i menü is várható.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók