Hirdetés
Hirdetés

Belül van a Napokon

Elkészült a Napokon első videoklipje az Inside című számra, ami a hamarosan kézbe vehető Are you happy nagylemezük egyik fontos szeletét képezi a zenekar szerint. Szintén az együttes mondja, hogy „a dal címe hűen és tömören tükrözi azt az érzést, amit mi közben átéltünk: a zsámbéki rakétabázis egyik lélektelen, mégis különleges hangulatú raktárépületében forgott a kamera miközben a külvilágtól elválasztó, igencsak rozoga állapotú vasajtókon túl az elmúlt évtizedek talán legmostohább vihara dúlt. Üvöltött a szél, szakadt az eső, de a zenekar "bent" volt. (Ugyan bent voltunk, de közben jégszakállunk nőtt.) Mindez egy vasárnap estét és hétfő reggelt összekötő intervallumban zajlódott le. De semmi gond, visszanézve a kész anyagot, bőven megérte. Büszkék vagyunk rá.”

A rendezői székben a Napokon dobosa Mózes Zoltán, azaz Mózi ült, aki „a dalban megfogalmazott, nem éppen könnyen megfogható víziót ültette át a mozgóképek világába.” A zenekar célja az volt, hogy ne egy átlagos, az együttes bemutatására korlátozódott, úgynevezett image-klipet rakjon le az asztalra, hanem vigyenek bele egy kis egyedi ízt, és legyen valamiféle "sztorija" a kisfilmnek. Ez utóbbit sem hagyományos értelemben képzelték, nem egy egész történetet mesélnek el, hanem különleges, olykor vészjósló hangulatú jelenetekkel ragadják magával a szemlélőt.

Az érdeklődők legközelebb július 6-án, este nyolctól az A38 hajó teraszán, majd július 23-án, héttől a Zöld Pardonban nézhetik meg élőben a Napokont.

Advertisement
38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló