Hirdetés

Belőled mit hoz ki egy fesztivál?

festivalbuddy_montage_02.jpg

Már a célegyenesben jár a Telekom FestivalBuddy játékának jelentkezési szakasza, de pár napig még feltöltheted az instagram videódat, ha csak most kaptál volna észbe. A szervezők szeretnék a legjobb BuddyGuide-okat megtalálni, ezért a VOLT Fesztiválra holnap éjfélig jelentkezhettek, a Balaton Soundra pedig június 30.-ig, azaz jövő keddig. Kapd a nyakadba a személyiségednek legjobban megfelelő fesztiváléned, és bulizz úgy ezen a nyáron, ahogy még sohasem!

Van, aki belemenős, az első sorban ordít minden koncerten, utolsóként hagyja abba a bulit, és néha még a barátai is őrültnek tartják. Van, aki kúl arc, minden fellépő zenekarnak ismeri minden felállását, szolid eleganciával fesztiválozik, de mindig tudja, hol van a legjobb buli. Van, aki vicces, valóságos stand-up produkcióval szórakoztatja a társaságot, és mindig élmény a közelében lenni, mert garantált a jókedv és a nevetés. Egy fesztivál mindenkiből mást hoz ki, ahogy mindenki mást hoz ki egy fesztiválból. A FestivalBuddy játékban most te választhatod ki, melyik fesztiváljelmez a legjellemzőbb rád. Ha belemenős vagy, a tetovált CrazyMe a nyerő, kúl arcoknak FunkyME ajánlott, a vicckirályoknak pedig TrickyMe – válaszd ki te az egyéniségedhez illőt!

karakterek.jpg

A FestivalBuddy játékban a közösség által legvagányabbnak ítélt fesztiválozók egy emberszabású kamera segítségével virtuálisan nyakukba vehetik azokat, akik valamiért nem jutottak be. Akik pedig nem tudnak ott lenni a buliban, azok is szórakozhatnak, hiszen a nyakba ültethető, interaktív, internetről irányítható, kamerával és mikrofonnal felszerelt fesztiválfigura a 4G hálózat segítségével bárkit élőben tudósít arról, hogy mi zajlik a fesztiválokon.

A kintiek élő streamen követhetik az eseményeket, miközben az interneten keresztül, a www.festivalbuddy.hu weboldalról felváltva irányíthatják a figurát. Beszélni tudnak rajta keresztül, az arcuk látszik a monitoron, sőt, még a figura kezét is irányítani tudják majd.

Miután az interaktív figurák járni, közlekedni nem tudnak önállóan, szükség lesz néhány belevaló BuddyGuide-ra, akik a fesztivál egy-egy napján 4 órára nyakukba veszik a fesztiválra benézni vágyókat. BuddyGuide-nak jelentkezhet bárki, aki elmúlt 18 éves, ismeri a fesztiválok világát, és nem száll inába a bátorsága, ha egy kicsit kilóg a tömegből.

Aki BuddyGuide szeretne lenni a VOLT-on vagy a Soundon, nincs más teendője, minthogy holnap, illetve jövő kedden éjfélig #festivalbuddy és az általa kiválasztott fesztivál hashtagével (#volt vagy #sound) feltölt az Instagramra egy 15 másodperces videót, amelyben elmondja, hogy miért jó vele bulizni.

Ha épp nem érsz rá, de baráti körödben van olyan, akire illik a leírás, oszd meg ezt a postot, hogy senki ne maradjon le a lehetőségről! A megosztók között 10 db Telekom fesztivál-túlélő csomagot sorsolunk ki.

Ha a választott BuddyGuide-ok végül vállalják a bevetést, ők tiszteletjeggyel vehetnek részt az általuk kiválasztott fesztiválon. Sőt, a BuddyGuide-ok az ingyenes napijegy mellett szállást, étel- és italfogyasztást is kapnak, sőt, esetleg még a backstage-be is bekukkanthatnak. Érdemes tehát játszani, hiszen nem mindennapi élmények várnak azokra, akik elég bátrak ahhoz, hogy jelentkezzenek! A számunkra legszimpatikusabb jelentkezőkkel itt a Lángoló Gitárokon is megismerkedhettek majd.

További információ: www.festivalbuddy.hu

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló