Hirdetés

Békefi Viki & YA OU – Szembeszél

A „Sztárban Sztár leszek!” egykori győztese, a színész-énekes Békefi Viki és a show műsorban második helyezett dalszerző-énekes, Ya Ou nemcsak a magánéletben, de most a zenében is ismét egy párt alkotnak.

Ya Ou:

„Először csak szimplán elkezdtem írni egy dalt, majd amint megszületett egy mutatható verzió a refrénből, már tudtam, hogy a „Szembeszél” duettnek született. A végeredmény pedig felülmúlt minden várakozást. Még az unokáinknak is büszkén mutogatjuk majd!”

 

Békefi Viki első hallásra beleszeretett a szerzeménybe:

„A mondanivalója fogott meg először, ugyanis ez a szám a kapcsolatunkról szól: a kezdetekről, a jelenünkről és a jövőnkről és persze arról a mindent elsöprő energiáról, ami köztünk van! Úgy berobban a refrén, hogy amikor hallgattam, már azonnal egy sztoriban, egy videóklipben láttam magunkat. A kedvencem a kínai hangszer az elején, ami nagyon jó, ázsiai hangulatot kölcsönöz a zenének. Ezek is nagyon mi vagyunk, hiszen Ya Ou-n keresztül én is közelebb kerülhettem ehhez a kultúrához.”

A „Szembeszél” egy szimbolikus elemekben gazdag klippel együtt érkezett, amiben a két előadót egy látszólagos fal választja el egymástól, miközben saját láncaik is fogságban tartják őket.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk