Hirdetés
Hirdetés

Bécsben sem léphet fel a Pantera

Mindenféle kommentár nélkül törölték a Pantera bécsi fellépést – vette észre a Shockmagazin. Kedden az egész világsajtót bejárta a hír, hogy a tavaly, két évtized után visszatért zenekar két német fesztiválfellépését is lemondták. Már akkor félő volt, hogy amolyan dominószerűen bedől a teljes európai turné, és most ezzel a bécsi lemondással egyre közelebb kerülünk ehhez.

Hirdetés

A turnék ugyanis csak úgy jönnek át a kontinensre, ha az logisztikailag és pénzügyileg megvalósítható, itt pedig már három állomás is kiesett a körútból. Ha dől az egész, akkor természetesen a budapesti bulit sem tartják meg.

Az osztrák főváros Gasometer nevű helyén amúgy elsőként lett a kontinensen telt házas a turné, most pedig minden jegyet vissza lehet váltani.

Csak emlékeztető: a lemondások oka Phil Anselmo frontember hat évvel ezelőtti megmozdulása, amikor egy hollywoodi bulin karlendítéssel és white power-ezéssel vonult le a színpadról. Akkor Anselmo ugyan bocsánatot kért, de gyakorlatilag évekre töröltek minden hozzá kapcsolódó zenekart a fesztiválprogramokból.

Érdekesség, hogy Bécsben azóta, 2019-ben már volt olyan koncert, ahol Phil Anselmo Pantera-dalokat játszott a szólózenekarával. Akkor nem volt probléma a jelenlétével.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók