Hirdetés

Beatles-játék ősszel

A Beatles, illetve annak még élő tagjai híresek arról, hogy elutasítanak mindent, ami digitálisan hozzáférhetővé tenné dalaikat. Egyedül CD-n adták ki annak idején a sorlemezeiket, de még ezek is a mai napig ugyanabban a formában kerülnek piacra, ahogy még a Compact Disc elterjedésekor piacra dobták őket. Most ősszel viszont némi változás áll be ebben az ügyben.

Az Apple Corps Ltd. (ők felelnek a zenekar üzleti ügyeiért) ugyanis, összefogva a Harmonixal, illetve az MTV Games-szel kiadja a The Beatles: Rock Band nevű játékot, ily módon első alkalommal fordul elő, hogy CD-n kívül más digitális forrásból is lehet majd Beatles-dalokat hallgatni (sőt, tulajdonképpen el is lehet azokat rontani). A projekt megalkotásában teljesen egyetért Paul McCartney, és Ringo Starr, de John Lennon, illetve George Harrison özvegye sem akadékoskodott a hírek szerint.

A Rock Band ugye az a játék, ahol a gamereknek műanyag hangszerutánzatokon kell nyomogatni különböző színű gombokat (dobosoknak természetesen ütni kell a megfelelő korongot), és minél pontosabbak, annál biztosabb, hogy nem kerül felesleges hang az eredeti zenébe. Aki esetleg ez alapján nem értette volna meg a játék lényegét, klikk ide, ide, vagy ide.

Természetesen a Beatles-kiadáshoz legyártják majd a csapat jellegzetes hangszereit is, csak hogy minél jobban bele lehessen élni magunkat a játékba, azt viszont nem tudjuk, kapunk-e hozzá gombafrizurát, vagy öltönyöket, de a fanatikusok biztos feltalálják majd magukat, ha esetleg nem.

A játék mind PlayStation 3-on, mind Xbox 360-on elérhető lesz.

Kommentek

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
696FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Egy jó üvegfólia tényleg megmentheti a telefon kijelzőjét

Kell-e egyáltalán üvegfólia, és mi a különbség az olcsó és a drága változatok között.

Újra a Samsung a világ vezető telefongyártója

De az igazi nyertes a Xiaomi, akik felkerültek a dobogó harmadik fokára.

a Talayapa project – Premieren és dalról dalra a Trottel új lemeze

A Trottel Records a Trottel zenekar klasszikus sorlemezeit (nem feltétlenül időrendben) elkezdte újramasterelve kiadni LP-n, tavaly ősszel a The Same Story Goes On, idén...

Világjárvány idején is lehetnének koncertek a Restart-19 kísérlet eredményei szerint

A kísérletben több ezer önkéntes bevonásával tartottak koncertet a lipcsei Quarterback Immobilien Arenában.

The Triumph Of King Freak (A Crypt Of Preservation And Superstition) – Új dal és klip Rob Zombie-tól, jön a lemez is

The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy címmel február 12-én jelenik majd meg.