Hirdetés

Beast in Black és Rotting Christ a 30. jubileumi Rockmaratonon

beast_in_black.jpg

Újabb fellépőket jelentett be 2020-ra a Rockmaraton szervezői. A nemzetközi headlinerek közül a finn, de görög és magyar tagokat is felvonultató Beast In Black és a görög Rotting Christ koncertjét hozták most nyilvánosságra, emellett a hazai fellépők listája is bővült újabb 11 névvel. A névsor még közel sem teljes, hamarosan további nevek várhatók. Sajtóbejelentés a hajtás után! 

A finn Beast In Black valódi nemzetközi produkciónak számít, hiszen soraiban görög és magyar tagokat is találunk. Görögországot az énekes Yannis Papadopoulos képviseli, hazánkat pedig Molnár Máté basszusgitáros, akit a közönség a Wisdom soraiból ismerhet. Ha már a görögöknél tartunk, jelenleg is a nemrég megjelent The Heretics című új lemezével turnézik az extrém/black metalos Rotting Christ, akik szintén ott lesznek jövőre a fesztiválon. Legutóbb a tervezetthez képest kicsit tovább maradtak a helyszínen, sanszos, hogy jövő júliusban is nehezen szabadulnak majd a Szalki-szigetről! Rajtuk kívül pedig a közel 10 éve létező, saját bevallásuk szerint slamming deathcore-ban utazó szlovén Within Destruction is garantáltan felszántja a színpadot a Rockmaratonon.

A hazai tizenegyes névsor ezúttal sem maradhat ki: As karma Brings, Down for Whatever, Hatvan City HC, Lazarvs, Nest of Plague, Over My Dawn, PETOFI, Red Swamp, Slytract, Subcortic, Téveszme.

2020. július 6-11. között változatlanul a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont a Rockmaratonnak – bérletek 17.990 Ft-ért válthatóak a születésnapi összejövetelre – jegyvásárlás és további részletek a Rockmaraton weboldalán.

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló