Hirdetés
Hirdetés

Beachouse – Új videó a Revo Projecttől

A Revo Project egy hiphopot, soult es rnb-t ötvöző csapat, és ezt most itt egy igazi nyári szám formájában mutatják be. Új kislemezük a Beachouse, melynek felvételei Floridában is készültek, és önfeledt nyári mókázásra buzdít. A klipet egy több mint 100 éves vitorláshajó fedélzetén vették fel, megörökítve a barátokkal való „elvonulást”, kikapcsolódást.

Egy hónapon belül ez már a második kislemez melyet az Mc Nagy-Zórad Andras és a gitáros Rónai Zsolt csapata megjelentet a chillezős rnb track, a Sidekick utan. Az alapokért és szövegért is a két zenésztárs felel és hamarosan élőben is látható lesz a produkció.

“Nagyon szeretünk a Balatonon vagy a közeli tenger mentén spontán utazásokat csinálni,
akár aznap kitalálva, a klip forgatása is hasonló módon zajlott, nem akartuk túlbonyolítani hogy látszódjon miről is szól a dal.”

– mondta Nagy-Zórad.

“Egy olyan gitártémat szerettem volna kitalálni ami rnb de ugyanakkor beleillik a mai dobok, rapalapok hangzásába, nagyon örülök hogy ez sikerült és kíváncsian várjuk milyen lesz a fogadtatás hisz angol nyelven hasonló dal nem sok született eddig Magyarországon.”

– mondta Róna.

Erről van szó:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,933KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,640FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók