Hirdetés

Backstage – Új klippel jelentkezett a BeatKOHO

A márciusban megjelent, Eltérő című videójuk után új mozgóképes anyaggal jelentkezett a dunaújvárosi hiphopzenekar, a BeatKOHO. A friss klip a Backstage című dalhoz készült.

A most bemutatott videóról Pacskó “Paths” Ádám, a csapat egyik frontembere osztott
meg velünk néhány gondolatot:

“Izgalmas volt elkészíteni ezt az anyagot. Két nap alatt rögzítettük a felvételeket a kliphez, melyek között eltelt majd’ egy hónap. Az első forgatási napon volt szerencsénk egy kiváló fiatal színésznővel, Tóth Szilvia Lillával dolgoznunk, kinek a profizmusa nagyban emeli a klip színvonalát. Hálásan köszönjük neki ezúton is, hogy elvállalta a szerepet, és az utolsó másodpercig teljes mellszélességgel állt a feladatok elé. A másik szereplőnk Simon Miklós, aki viszont semmilyen színészi előképzettséggel nem rendelkezik, ő a zenekar egyik ‘haverja’, de szívesen mondott igent a megkeresésünkre, és ő is hihetetlen türelemről, és lappangó színészi kvalitásokról tett tanúbizonyságot a forgatáson. Köszönjük, Miki!!!

A második napra maradtak az igazi izgalmak. Dunaújváros Önkormányzatának hála engedélyt kaptunk, hogy a városháza tetején készítsük el a zenekaros felvételeket. 10 emelet magasban berendeztük, bevilágítottuk a set-et, és elkezdtünk forgatni, ami igen nagy zajkibocsátással járt. Egy óra leforgása alatt 40 bejelentés érkezett a rendőrségre, ennek okán pedig két rendőr érkezett a forgatásra. A rend éber őrei meglehetősen jó fej módon kezelték a szituációt, egyetlen dolgot kifogásoltak csupán, nevezetesen, hogy mindig ugyanazt az egy számot játsszuk!

Végül ezt a kis malőrt leszámítva gördülékenyen haladtunk, rögzítettünk mindent, amit szerettünk volna. Liszkai Gábornak hatalmas köszönettel tartozunk a klip forgatásáért, minden utómunkáért, a türelemért és a profizmusáért. Mindenkinek nagyon ajánljuk Gábort, aki minőségi klipet szeretne, nem a valóságtól elrugaszkodott áron. Összességében imádtuk elkészíteni ezt az anyagot, reméljük, hogy ez a végeredményen is megmutatkozik.”

További információk a BeatKOHO Facebookján!

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk