Hirdetés

Baby Cham ma Corvintetőn

Az Irie Maffia Soundsystem júniusban ismét speciál klubestet tart. Top Cat és Tenor Fly, a Fokn Bois és az Irie Ites után ez alkalommal a dancehall egyik képviselője Baby Cham lép fel a Corvintetőn. Magyarországon először láthatjuk a jamaikai énekes-rappert, az est házigazdája pedig természetesen, mint immár három éve minden kedden Dermot, Jumo Daddy és Columbo de meglepetés vendégre is lehet számítani. (Tekintettel a hétköznapra Baby Cham pontban 23:00-kor kezd.)

Baby Cham, polgári nevén Damian Beckett, 1979. február 24-én született. A jamaikai születésű előadó mára már inkább az r’n’b és a rap világában mozog. Kiadványai eleinte a Madhouse Recordsnál jelentek meg, majd az Atlantic Recordshoz szerződött. 2000-es debütáló albumát, a Wow. The Storyt a legnagyobb várakozással, majd egyhangú hurrával fogadták reggae színtéren. A Washington Post egy 2006-os koncertje után úgy jellemezte Baby Chamet, mint a következő Sean Pault. A Grammy-díjra jelölt Cham pályája során több r’n’b- és hiphopsztárral dolgozott együtt, a művész Foxy Brown, Alicia Keys, Carl Thomas, Shawn Mims, Akon, and T-Pain, Kardinal Offishall, Jadakiss, Sisqo partnere.

Legismertebb dala a Ghetto Story, mely egyben második albumának is a címe: ennek Alicia Keysszel készített verziója az amerikai rádiók egyik nagy kedvence volt. Cham legfrissebb 2011-es szerzeménye a Michael Rose-zal és Bounty Killerrel készített Stronger, melyet minden bizonnyal hallhatunk majd tőle a Corvintetőn is.

Időpont: 2011. június 14. 22.00
Helyszín: Corvintető, Budapest, VIII. Blaha Lujza tér 1-2, a Corvin Áruház 4. emelet., bejárat a Somogyi Béla utca felől
Fellépők: BABY CHAM, Nadir, Zefil, Fokaman, Dermot, Jumo Daddy, Columbo
Tekintettel a hétköznapra Cham pontban 23:00-kor kezd!

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló