Hirdetés

BAAB – Stream koncert holnap este a TWITCH.tv-n

baab_press.jpg

Idén januárban ünnepelte második születésnapját a BAAB zenekar, és bár ez az év egyáltalán nem hagyományos, mindent megtesznek, hogy kihozzák a maximumot a helyzetből. Holnap este például stream koncertet adnak az egyik legismertebb nemzetközi közvetítő oldalon, a TWITCH.tv-n. 

Az elmúlt két évben a BAAB bevette a főbb budapesti koncerthelyszíneket – Akvárium, Barba Negra, A38, Instant, Robot – és szerves része lett a fővárosi klubéletnek. Önálló koncertjeik olyan zenekarok társaságában léptek már színpadra, mint a Punnany Massif, a Supernem, az Óriás, a HolyChicks, a The Houdinis. Tavaly szeptemberben az a megtiszteltetés érte a srácokat, hogy az Orbán Józsi emlékére rendezett búcsúkoncerten ők is színpadra lépettek, olyan zenekarokkal, előadókkal, mint a Supernem, Mester Tamás, Gerendás Péter, a Hooligans, a Magna Cum Laude, az 100 Folk Celsius, az Animal Cannibals és Benkő László, és két saját dallal, illetve egy átdolgozással tiszteleghettek Orbán Józsi emléke előtt.

A BAAB a jelenlegi körülmények ellenére sem szeretne kimaradni a tavaszi klubkoncert-feelingből, ezért április 24-én pénteken este 20 órától stream koncerttel kedveskednek közönségüknek. A koncert különlegessége, hogy az egyik legismertebb nemzetközi közvetítő oldal, a TWITCH.tv főoldalán kerül streamelésre, aminek fő profiljában az e-sport mérkőzések, videójátékok állnak, de egyre nagyobb teret hódítanak rajta a zenei tartalmak. A banda Magyarországon elsőként tart live sessiont a platformon. A minőségi technikai kivitelezés érdekében a DreamPix csapatával dolgoznak majd együtt.

A zenekar a koncert után sem tétlenkedik, felszabadult idejüket arra használják fel, hogy befejezzék első nagylemezüket, ami várhatóan 2020 júniusában jelenik majd meg. További információk a zenekar Facebookján

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
913FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló