Hirdetés
Hirdetés

Az unalom éjszakájának haszna

Hogy mire volt jó a ma hajnalban megrendezett, szinte tökéletesen kiszámítható és ennek megfelelően marha unalmas 81. Oscar-gála? Hát, hogy erre a rémesen felkapott eseményre hivatkozva tudjunk egy nagyszerű zenekart és egy nagyszerű számot a drága olvasó figyelmébe ajánlani, kihasználva, hogy ma úgyis szinte mindenki csak az Oscarral foglalkozó anyagokra kattint.

Az történt ugyanis, hogy a gála készítői nem csak a Coldplay szinte teljes életművét játszották le a műsorban vetített összeállítások alatt, hanem például az elmúlt évek egyik legizgalmasabb és elvakult zenebuzik körében jócskán felkapott formációjától, a poptörténelem egyik legjobb/leghülyébb nevével bíró Does It Offend You, Yeah?-től is megszólaltattak egy felvételt, egész pontosan ezt itt, a tovább után.

Does It Offend You, Yeah? – Attack Of The 60 Ft Lesbian Octopus

Mi pedig ezek után azt gondoltuk, ez éppen elég arra, hogy megjegyezzük, valaki nagyon képben van a trendekkel Oscaréknál a zenei anyagok válogatói közül, valamint különösebben komoly apropó nélkül felhívjuk a figyelmet erre a zenekarra.

Ha jól rémlik hajnalról, akkor a szám valahol az animációs filmeknek járó díj környékén, talán éppen pont a jelölteket számba vevő videó alatt hangzott el, ami már csak azért is vicces, mert az egyik jelölt animációs rövidfilm főszereplője egy szerelmes polip. Haha.

Egyébként ennyi az egész, semmi több, de mivel a szám marha jó, a Does It Offend You, Yeah? pedig szintén, ezért mindenki, aki végigszenvedte a hajnali díjátadót, ma azzal törleszthet önmaga számára, hogy meglátogatja az ide vonatkozó Wikipedia– és MySpace-oldalakat és kreatívan feldolgozza az ezeken található információkat. Például úgy, hogy beszerzi a banda debütáló albumát. Hajrá!

Advertisement
38,987KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló