Hirdetés
Hirdetés

Az Offspring az Anti-Flaggel lép fel a Tüskecsarnokban

the_offspring.jpg

Az újvonalas punk rock meghatározó csapata, a The Offspring 2018-ban, közel 10 évvel az előző budapesti koncertjük után, ezúttal önálló fellépés keretében ismét elhozza a stílus elvitathatatlan lendületét, ráadásul nem is egyedül érkeznek, ugyanis az Anti-Flag és a hazai Run Over Dogs lesz a társuk június 12-én a Tüskecsarnokban!

Szinte hihetetlen, de már több mint 30 éve van pályán Dexter Holland és csapata, miközben olyan albumokat tettek le az asztalra, mint az azóta már punk rock alapműnek számító Smash, vagy a világsikert hozó Americana. Zenéjüknek köszönhetően megannyi rajongóra és akkor még kezdő, de ma már befutott csapatra – mint például a Simple Plan – voltak hatással, a 2017 júniusában szintén Magyarországon járt Green Day-jel együtt a modern amerikai punk rock arculatának egyik elvitathatatlan kialakítói lettek.

Természetesen ez a zene igazán élőben működik, és csapat eddig megjelent kilenc albuma és számtalan klasszikussá érett punk rock himnusza szavatolja, hogy a 2018-as budapesti koncert egy igazi slágergyűjtemény lesz, ugyanakkor a már javában készülő 10. albumból is biztosan kapunk egy jó adag ízelítőt.

Semmiképp sem mehetünk el szó nélkül a vendégzenekarok mellett sem, ugyanis a társadalomkritikával sem spóroló, a hazai közönség berkeiben is komoly népszerűségnek örvendő Anti-Flag és a hazai stoner vonal egyik legjelesebb képviselője, a Run Over Dogs is a The Offspring vendégei lesznek, így egy igazi, lendületes rock bulit kerekítve ebből a június 12-i estéből!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1734455266586070/
Helyszín: Tüskecsarnok (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 7.)
Jegyárak: 9990 – 14990 Ft
Jegyelővétel:
Online: https://bit.ly/2BFx7Sb
Személyesen: http://bit.ly/2o6JYVY

Advertisement
39,004KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,640FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló