Hirdetés
Hirdetés

Az offline az új luxus – Woodstock az Ugaron 2018

dsc_2963.jpg

Az Anna and the Barbies szervezésében idén júliusban hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Woodstock az Ugaron négynapos “szabadság-fesztivál”, melynek az ópusztaszeri Akhal Ménes ad otthont. A rendezvény a zenekar rajongótáborából, kevesebb, mint száz fős csapatból nőtte ki magát egy több napos környzetbarát összművészeti fesztivállá, amelyet egy festői, csodálatos hangukatú természetvédelmi területen rendezkednek meg. A négy nap alatt a magyar élvonal számos zenekara fellép, de a fesztiválozókat irodalmi, filmes és más kulturális programok is várják. Ráadásul az idén tízéves Lángoló Gitárok vendégeként most egy teljes baráti társaság mehet ingyen a fesztiválra. Ajánló és játék a hajtás után! 

A Woodstock az Ugaron elsődleges célkitűzése a kultúraközvetítés fogyasztható és minőségi formában, összhangban a természettel. Ezt szolgálja maga a helyszín is sajátos atmoszférájával, ahol a látogatók megajándékozhatják magukat 4 nap igazi szabadsággal a puszta kellős közepén. A zenei programról a magyar élvonal jelentős zenekarai és produkciói gondoskodnak, mint a Vad Fruttik, a Supernem, az Anna and the Barbies, Péterfy Bori, a Hiperkarma, a 30y, a Random Trip, az Ivan and the Parazol. Emellett tizenhárom helyszínen több mint száz színes program várja a fesztiválozókat: csillagösvény, filmvetítés, irodalmi sátor, kézműves programok és többek között a helyi termelők bemutatkozása. Az esti koncertek és bulik előtt tartalmas nappali programok, zenei workshopok, kézműves tevékenységek, filmvetítések, szakmai beszélgetések, és igazi lazulós chillzone teszi felejthetetlenné a nyár legjobb négy napját Ópusztaszeren.

Pásztor Anna, a fesztivál háziasszonya szerinte a rendezvény egyik elsődleges célja az, hogy kiragadják a tömeget az elektronika fogságából, és felemeljék a fejeket a telefonokból interaktív programokkal, és az offline közösségi lét újra átélésével. Az énekesnő szerint a leszakadást telefonparkolóval szeretnénk elérni, valamint kihelyeznek majd úgynevezett NO SELFIES táblákat és korlátozzák a koncerteken való videózást is.

A fesztivál sajátossága ugyanis a helyszín egyediségén kívül Pásztor Anna és zenekara vendégszeretete: a fellépők, a barátok, az érdeklődők négy napra igazi közösséggé formálódnak, s ennek hatása hosszútávon, a fesztivált követően is érezteti a hatását, így a rendezvény nem csak a kultúra, a hely értékek és a környezettel való kapcsolat értékeit közvetíti, hanem felhívja a figyelmet az emberi kapcsolatok fontosságára is.

És hogy ezt testközelből is megtapasztalhassátok, jöjjön a játék! Nem kérünk mást, csak hogy segítsetek egy kicsit a rendezvény beharangozásában. Mindössze annyit kell tennetek, hogy jelentkeztek egy Lángoló – Woodstock az Ugaron – játék tárgyú levélben a jatek@langologitarok.hu e-mail címen, illetve a Lángoló Gitárok Facebookján ajánljátok ezt a cikket kommentben azoknak, akiket szívesen magatokkal vinnétek erre a négy napra, hogy leparkoltassátok a telefont, és jól érezzétek magatokat együtt.

A játék célja az, hogy egy baráti társaság együtt utazhasson a fesztiválra, így ezúttal a szokásos páros belépő helyett öt fesztiválbérletet sorsolunk ki egyszerre, így akár egy autóba is befértek majd, és már indulhattok is Ópusztaszerre, ahol egy-egy welcome drink is vár titeket a pultnál a szervezők és a Lángoló jóvoltából. Jelentkezési határidő: 2018. június 29, péntek éjfél. A nyertest közvetlenül sorsolás után értesítjük, a sorsolás után a jelentkezők e-mail címeit töröljük a nyilvántartásból. 

További információk a rendezvény weboldalán és Facebookján

Advertisement
39,009KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló