Hirdetés

Az In Flames volt tagjai csináltak egy dallamosabb In Flamest

cyhra.jpg

Jesper Strömblad évekkel ezelőtt azért szállt ki/dobták ki az In Flamesből, mert magánéleti gondjai voltak. A gitáros azóta maga is elismerte, hogy az alkohollal voltak problémái. A zenei nézeteltérések erre rakódtak rá, hiszen míg az In Flames elindult egy lágyabb, könnyebben emészthető irányba, addig Strömblad szerette volna tartani magát metálos vonalon. Az In Flames után csinált is egy zenekart a The Haunted énekes Marco Aroval The Resistance néven, mérsékelt sikerekkel. Év elején jött a hír, hogy új zenekarral próbálkozik.

A Cyhra is olyan zenészekkel alakult, akik máshonnan már ismertek. A zenekar magja Strömblad és Jake E. Utóbbi azért hagyta ott az Amaranthe sorait, mert túl poposak lettek (ez alapján mindenki eldöntheti, hogy igaza van-e). Hozzájuk csatlakozott még Alex Landenburg, akit a Rhapsodyból lehet ismerni, aztán a legmeglepőbb név Peter Iwers, aki Strömblad társa volt az In Flamesben, csak ő 2017 elején hagyta ott anyazenekarát. A tagok azt nyilatkozták, hogy a zene olyan lesz, mintha a zenészek különböző világát összekevernék. Nos, olyan lett.

A zenei alap totális In Flames, erre jönnek rá Jake E. mézes-mázos dallamai. Mintha Strömblad azt mondaná: „ilyen lenne az In Flames, ha én még benne lennék, és találtunk volna egy énekest, akinek van hangja”. Az első dalt alább lehet meghallgatni, vagy ha az eltűnik, akkor itt. Amúgy a szám erős közepes, és a konzervatív In Flames-rajongók sem lesznek boldogok tőle, de ettől még bármi jó kisülhet a zenekarból.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
845FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló