Hirdetés
Hirdetés

Az évi rendes Prodigy-koncert – ezt nézd a Sziget harmadik napján!

Szerencsére pénteken is lesznek érdekességek a Szigeten, és most nem a Prodigyről van szó. Kezdésnek rögtön itt a British Sea Power 16:30-kor, ami bár látott már szebb napokat, még mindig érdemes elálldogálni a lehető legbritebb gitárzenét játszó zenekar performanszán.

Utána nem is kell elmenni, mert belenézünk a híresen ronda énekesnővel operáló Skunk Anansie-be, ami úgy 15 éve nagyon népszerű volt, most pedig újjáalakult, szóval még az is lehet, hogy pár kockás ing is előkerül!

Innen már minimum három helyre kéne menni egyszerre, ez sajnos megint nem fog működni, úgyhogy a hiphopból indult, mostanra már csak simán a brit urban legnagyobb sztárjaként mozgó Dizzee Rascal, a Young Folkson kívül még több csupa jó dallal is rendelkező Peter Bjorn and John, és a nu metalt sikeresen túlélő, még mindig jól működő Deftones trióból kettőről mindenképp lemaradunk, ha csak nem elégszünk meg rövidebb koncertélménnyel, de hát az milyen már.

És akkor még szót sem ejtettünk a kísérleti elektronikában utazó Trentemollerről a Party Arénában, valószínűleg ő is sokaknak komoly érv a belépő megvásárlása mellett.
Ha ezt letudtuk, nincs is más hátra, mint letudni a szokásos éves Prodigy-koncertet. Megint ott lesz egy kamuzenekar, és a két csupán menő szavak ordibálására tartott frontember, és szinte biztosak lehetünk benne, hogy ez lesz az a nap, amikor kirakják a sold out táblát. Nincs is ezzel semmi baj végül is, Liam Howlették valójában a világ maradék részén is attrakciónak számítanak, csak talán kicsit kisebbnek.

Miután hatalmas tombolást csaptunk az utóbbi pár évben garantáltan a bőrünkbe ivódott slágerekre, akkor még eldönthetjük, mennyire unjuk már a post-dubstepet, és a hasonlóan menőn hangzó stílusneveket, és a végeredménytől függően megnézhetjük Kode9-t, vagy esetleg ihatunk helyette.

Kommentek

37,333KedvelőTetszik
2,909KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló