Hirdetés

Az énekes-dobos – Itt van Kaszás Péter új klipje

kaszas_peter_fotos2.jpg

Kaszás Péter dobos és énekes 2016-ban Infinity Project címmel saját albummal jelentkezett, amelyért 2017-ben megkapta az év hazai jazzalbumáért járó Fonogram-díjat. Az album kedvelt dala, a You Are The One most klip formájában is bemutatkozik. A szerzemény február 24-én a Dobosok Farsangján és május 10-én a Budapest Jazz Club-ban is hallható az album más szerzeményei mellett.

Az Al di Meola magyar zenésztársaként is ismert Kaszás Péter rendszeresen fellép a világ legnagyobb zenei fesztiváljain, többször megfordult a Montreux Jazz Fesztiválon is, ahogy Milánó és Tokiói neves klubjaiban is. A 2016-os lemez megjelenése óriási vágya volt már évek óta, pontosan azért, mert olyan dolgot szeretett volna teremteni, aminek van mondanivalója, amiből kiderül, hogy ki ez az ember és zenész, akit Kaszás Péter néven ismernek. 

Az éneklés mindig is érdekelt, de sose vállaltam be igazán, nem is alakult úgy soha, hogy kellett volna. Nagyon inspirál énekes zenét és szöveget írni, illetve, hogy hogyan lehet egy hangulatot elkapni, akár a legegyszerűbb dallammal vagy szöveggel.

A You Are The One című dal (zene – Kaszás Péter; szöveg Jno-Finn Vivian) a szerző számára talán az egyik legfontosabb az Infinity Project-ről. Intim hangulata van mégis határozottságot sugall. A dallamon és a mondanivalóján a van a hangsúly, ezért is minimál a hangszerelés. A klip elég lassan készült el, hiszen Kaszás Péter külföldi elfoglaltáságai miatt nehéz volt időpontot egyeztetni a zenekarral, leginkább ez volt az oka annak, hogy ilyen sokat kellett várni az első videóra.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
850FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló