Hirdetés
Hirdetés

Az Animal Cannibals előtt tiszteleg a magyar hiphop

Idén hetedik alkalommal rendezi meg az Animal Cannibals az It’s Right Break Battle-t, ami idén a verseny felfrissítése érdekében Street Dance Battle-lel is kiegészül, tehát a breakesek mellett egyéb utcai táncosok is összemérhetik tudásukat április 7-én a PeCsa Music Hallban, ahol az egésznapos táncverseny után este a Respekt! című album lemezbemutató buliját tartják. A hivatalosan április elsején megjelent lemezen az Animal Cannibals eddigi életműve előtt 19 hazai hiphop előadó és formáció tiszteleg, akiket ezen az estén élőben lehet majd hallani.

A Respekt! című lemezen szerepel a SzóSzólók, Hősök, DSP, Beat (a Fekete Vonatból), Maszkura és a Tücsökraj, Szikra (Erdélyből), Geriskillz, Copy Con, Funktasztikus, Sub Bass Monster, Artoscsaba feat. Ági, Jossa és Chilla, Norba és Busa Pista, Barbárfivérek, BNSKFTR km Dris + Killa Quincy (VZV Posse), Vészk’járat, TheShowCrew, MC Gőz, Fluor vs. Pixa.

A Hősök által készített feldolgozásra már videoklip is készült:

A lemezbe egyébként például ezen a videón lehet belehallgatni az Animal Cannibals kalauzolásával:

Az április hetedikei, szombati rendezvényre a PeCsába a nevezés és a belépés ingyenes. Bővebb információk például itt és itt találhatók.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló