Hirdetés
Hirdetés

Az underground lárvái – Siculicidum-klip- és dalpremier

November 26-án jelenik meg az erdélyi kvltvrharcosok harmadik nagylemeze Az alámerülés lárvái címmel. Hét év hosszú várakozás után hét új dalban hallgathatjuk tovább Lugosi és Pestifer antikommersz tirádáit, a tőlük megszokott vérbeli underground minőségben. Itt van minden, amit tudni szeretnél az új Siculicidum-albumról.

Hirdetés

2003-ban alakult a Siculicidium, két lemezük (Utolsó vágta az Univerzumban & Hosszú út az örökkévalóságba), valamint a sok speciális EP, kislemez mind igazi kultuszelemek, és több formátumban is újranyomásra kerültek, így terjesztették a Siculicidium kultuszát a világban.

„7 hosszú év eltelt a második album óta, végre idén megjelenik az „Az alámerülés lárvái”, mindannyiunk számára, és ha azt hitted, hogy „durvább, sötétebb és mélyebb zenét” fogsz hallani, akkor igazad volt!
Mivel az igazi erdélyi Black Metal keresztapái úgy érezték, hogy nem kell ragaszkodniuk ahhoz a zenei stílushoz, amely az utóbbi időben kereskedelmi és tömegorientált trenddé fajult, ezért visszatértek az igazán ősi, tiszta és egyedi hangzáshoz, ami nagy spirituális spektrummal van átitatva. Ahogy maga Lugosi mondja: „Nem azt mondom, hogy ez a legjobb Siculicidium album. De ez a legfontosabb. Határozottan.”

Az alámerülés lárvái egy különleges koncept album, egy őrült történet, egy véget nem érő utazás az alvilágban, a másvilágban és azon túl is, megtörtént az alku, és tiszteletben kell tartanod a szerződést.

A konceptalbum sokféle szinten értelmezhető, csak a zenére, a magyar szövegekre és a kiemelkedő borítóra támaszkodhatsz, a többi házi feladatot egyedül kell megoldanod. Ha magasról teszel a koncepcióra, akkor is élvezhető ez a nagyszerű, igazi Black Metal lemez!

a zenekar arra kér, hogy hallgasd meg a lemezt nyitott elmével és megfelelő szellemiséggel, anélkül, hogy megpróbálnád azt a mai trendekkel és szamárcsókoló hozzáállással összekapcsolni! De ne felejtsd el, hogy ha nem érted a mély üzenetüket, akkor sem kárhoznak el ezek a már régen megromlott sötét lelkek!

Akartátok hogy a Siculicidium visszatérjen: hát itt vannak!”

– szólt a zenekari és kiadói üzenet egyszerűen és tisztán, mi pedig örömmel nézzük veletek a klipet:

sicv

  1. Elővigyázatosság (Alertness)
  2. A kút kávája (The ledge of the well)
  3. Elidegenedés  – tagadás (Alienation – Denial)
  4. Alvilági szárnyalás (Tartarean wing)
  5. Leírhatatlan gonoszságok (Indescribable evilness)
  6. Lárvabőr (Larval skin)
  7. Az alámerülés (The submergence)

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,994KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók