Hirdetés
Hirdetés

Az összes Mars Volta-stúdiólemez megjelenik újra vinylen, külön is

La Realidad De Los Sueños címmel pár hete jött ki a Mars Volta összes stúdiólemeze egy nagy díszdobozban, ami már jóval a megjelenés előtt sold out lett. Már akkor sokan reklamáltak, hogy miért nem külön-külön adják ki újra az anyagokat, pláne, hogy a legtöbb lemezt csak csillagászati áron lehet másodkézből beszerezni bakeliten. Nos, a rajongók megkapták, amit akartak, itt a doboz szinte összes eleme külön is, csillagászati áron, kicsit szívatva a népet.

Hirdetés

Azt egyelőre nem tudni, hogy limitált-e a dolog, és ahogy nézzük, dobozhoz képest nincs különbség az egyes lemezeknél. Ez nem igazán probléma, az viszont annál inkább, hogy kronológiai sorrendben jelennek meg az albumok, tehát a Tremulant EP-vel kezdenek júniusban, majd havonta jön a többi. Magyarán esély sincs arra, hogy ne fizessen az ember külön-külön postaköltséget mindhez, maximum akkor, ha bevárja az utolsót, aztán egyben összerakja (már ha nem limitált ugye). Az utolsó lemez egyébként az első album eredeti felvételeit tartalmazó Landscape Tantrums lesz 2022. január 7-én, és ez a sorozat egyetlen igazi ritkasága.

De nézzük pozitívan! Fogjuk fel úgy, hogy ez egy Mars Volta-előfizetés, ami nyolc hónapra szól. Már ha valakinek kell az összes, és nem csak a gyűjteményén lévő lyukakat akarja foltozgatni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók