Az ördög végett tettem – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

A verőfényes hétvége főbb témái címszavakban: démonűzés, cyberbullying, futballhuliganizmus.

Démonok között 3. – Az ördög kényszerített (The Conjouring: The Devil Made Me Do IT – 2021 – horror)

A patásvadász Lorraine házaspár egy szeánsz után megfeledkezik az ördögűzési adó befizetéséről, és baljós események sorozata veszi kezdetét: Ed kórházba kerül, a szertartás egyik résztvevőjét pedig morbid víziók gyötrik, pedig tudatosan óvakodik a Ferencz Keserű fogyasztásától. Miután aztán orvul lemészárolja egy ismerősét, egzotikus magyarázattal áll elő: a gyilkosságot egy démon követte el, aki éppen az ő testét használja apartmannak. (HBO MAX)

Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) (2018 – dráma)

Eszter gimnazista tinicsaj, csakhogy vesztére nem a betárcsázós modemes, altavizslás, tétova teveklubos, gumicsizma.hu-s években éli hétköznapjait. A Z-generáció pedig olykor kíméletlenül visszaél a szélessávú internet adta lehetőségekkel. Mindezt saját bőrén tapasztalja meg, amikor egyre bensőségesebb hangulatú chatelésbe elegyedik állítólagos angoltanárával. (Netflix)

Furioza (2022 – dráma / thriller)

David egy napon visszautasíthatatlan ajánlatot kap: vagy beépül egy csapat buflák lengyel fociultra közé és információkkal látja el az őt beszervező rendőrnőt, vagy bátyját hosszú évekre bevarrják a sittre. A dolog pikantériája, hogy az ajánlattevő nem más, mint David volt nője. Ő pedig rövid gondolkodás után úgy dönt, hogy átmenetileg(?) megszabadul az értelmiségi lét viszontagságaitól. (Netflix)

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés