Hirdetés

Az Offspring kirúgta a dobosát, mert nem oltatta be magát

Pete Parada az Instagramján jelentette be, hogy már nem tagja az Offspringnek. Az ok, hogy az orvosa tanácsára nem vette fel a Covid-19 elleni oltást, emiatt a zenekar többi tagja nem érezte magát biztonságban a társaságában, sem a stúdióban, sem a koncerteken.

Parada nem neheztel a zenekarra, nem is oltásellenes, csak az ő esetében nagyobb lett volna a kockázat, mint az előny. Gyerekkorában ugyanis egy oltástól Guillain-Barré szindrómája lett, ami egy zsibbadásos autoimmun betegség, és ez az évek során csak rosszabbodott nála. Egyébként korábban át is esett a koronavírusos betegségen, de mivel csak enyhe tünetei voltak, így biztos abban, hogy újra enyhék lesznek, ha ismét elkapja. Egyébként valóban vita van arról az orvostudományban, hogy a Guillain-Barré szindrómában szenvedők felvehetik-e az oltást vagy nem.

Pete Parada egyébként 2007 óta volt a kaliforniai punkzenekar tagja, de csak a 2012-es Days Go By lemez volt az első, amin játszott, azon sem az összes számban, illetve az új albumon is van két dal, amin nem ő dobol.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,330KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk