Hirdetés
Hirdetés

Az NFL állítólag megtiltotta, Eminem mégis megcsinálta – Ilyen volt az idei Superbowl szupersztár-showja

Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar. Előzetesen őket harangozták be az idei Superbowl Halftime Show-ra, aztán meglepetésként még fellépett 50 Cent és ott dobolt a konténer tetején Anderson .Paak is, hogy tényleg annyira sztárokkal terhet legyen az idei buli, mint talán még soha. A két főszereplő egyébként a mostanában igen aktív Dr. Dre és felfedezettje, a nyugodni nem tudó Snoop Dogg volt, akik megidézték rég elhunyt haverjukat, 2Pacet is egy dal erejéig.

Hogy legyen egy kis botrány is a dologban, Eminem a show egy pontján letérdelt, látszólag Colin Kaepernick NFL-játékos előtt tisztelegve, aki hat évvel ezelőtt úgy hívta fel a figyelmet a rendszerszintű amerikai rasszizmusra és rendőri brutalitásra, hogy az amerikai himnusz alatt térdre ereszkedett.

A térdelés láttan őrületes sebességgel kezdett el az a pletyka terjedni, hogy az NFL kifejezetten megtiltotta Eminemnek, hogy térdeljen. Brian McCarthy, a liga szóvivője cáfolta ezt, és elárulták, hogy tudták, mire készül Eminem, többször is látták a próba alatt. McCarthy azt is elmondta, bárki térdelhetett volna senkit nem ért volna megtorlás, utalva ezzel arra, hogy Kaepernick állítólag egy központi utasítás miatt nem talált az NFL-ben munkát, miután otthagyta akkori csapatát.

Eminem és a félidei show szervezői nem kívántak nyilatkozni az ügyben.

Itt van a buli:

Itt pedig arról írtunk, hogy nem volt ám mindig ilyen nagy szám ez a félidei show:

Évtizedekig jelentéktelen volt a Super Bowl félidei műsora

A meccset egyébként a Los Angeles Rams nyerte a Cincinnati Bengals ellen.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,506KedvelőTetszik
2,930KövetőKövetés
1,220FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók