Hirdetés
Hirdetés

Az Instagramon, kommentben jelentette be Fat Mike, hogy 2023 végén feloszlik a NOFX

Na erre mondja valaki, hogy nem punk! Fat Mike mindenféle fakszni, sajtótájékoztató, és / vagy -közlemény nélkül, egy Instagram-poszt kommentjében tette közzé, hogy a jövő év végén feloszlik a kaliforniai punk egyik legpatinásabb csapata, az 1983 óta aktív NOFX. Maga a poszt teljesen másról szólt, és a kommentmezőben a zenekar egyik rajongója azt kifogásolta, hogy mostanában keveset játszanak Kanadában. Az énekes-basszusgitáros erre válaszolta, hogy

„Valójában nagyon szeretjük Kanadát, csak az van, hogy a jövő év lesz az utolsó évünk. Hamarosan bejelentjük az utolsó koncertjeinket. Igazán szép menet volt…”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael Burkett (@fatmikedude) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

Természetesen a hír azonnal szárnyra kapott – és az egyszeri sajtómunkás szempontjából most képzeljük el a jelenetet, amikor a filmben a hírolvasó köhint egyet, és egy pillanatra lebontva a negyedik falat, kikacsint a kedves nézőkre – , illetve az is felmerült a kommentek között, hogy Los Angelesben játszanak-e majd, amire szintén válaszolt Fat Mike, imígyen:

„Los Angeles lesz az utolsó hely, ahol játszunk. Itt kezdtük, itt is fogjuk befejezni.”

Persze az még inkább punk húzás lenne, ha a búcsúbuli másnapján újjáalakulnának YESFX néven, és beismernék, hogy az egész feloszlás csak átverés volt, és akkor egy-két, egy-két-há-és… Ha viszont valóban befejezik, az kifejezetten stílszerűnek tekinthető a 40. születésnapon. Reméljük a legjobbakat, bármit is jelentsen ez ebben az esetben.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók