Hirdetés
Hirdetés

Az idei karácsony – Itt a Kugler új videója

Karácsonyi dalhoz készített új videót a ska műfajában utazó szombathelyi Kugler. Persze a maguk módján, hiszen játék neve egyáltalán nem az ilyenkor megszokott száncsengős plázapop, ráadásul a kisfilmben a gyerekek szakállas, piros ruhás barátja nem akármilyen kalandokba keveredik. A jövő évre várható teljes album előfutárának is tekinthető friss szerzeményről, mely Az idei karácsony címet kapta, valamint a hozzá készült klipről így beszélt a zenekar:

„Habár tudjuk, hogy karácsonyi dalra klipet forgatni elég nagy öngól, azért kamikaze módra természetesen bevállaltuk. A videóban már egy kissé megújult Kugler látható, hallható. Komondi Ádám személyében sikerült egy a hadak útját már szintén megjárt harcostársat toborozni a dobokhoz. Végre teljes az összhang.

A dal és a hozzá készült klip jövőre megjelenő lemezünk előfutára, tehát szorgosan dolgoztunk, nem lazsáltunk az elmúlt hónapokban sem.

A klip sztorijában a télapó bal lábbal kel fel, stresszeli az előtte tornyosuló hatalmas feladat, úgy mint elérni ajándékokkal a fél világot. Próbál menekülni, felbőszült lakosok üldözik, majd egy kocsmában talál menedéket, ahol hű krampuszai már várják.
Mint tudjuk a kommunikáció számos nézeteltérést képes felszámolni, a klip végére télapó összes konfliktusa is megoldódni látszik, a viharfelhőket felváltja az öröm és a boldogság.”

További információk a Kugler Facebook-oldalán! 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,935KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,640FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók