Közeledik a mozizás vége? – Az HBO terve nagyon betehet a filmszínházaknak

Amerika egyik legnagyobb filmsúdiója, a Warner bejelentette, hogy 2021-ben minden filmjét felteszi a megjelenéssel egyidőben az HBO Max-ra, azaz ugyanakkortól lehet megnézni otthon TV-n, mint a mozikban. Olyan filmekről beszélünk, mint a Mátrix 4, a Dűne,  a Godzilla vs. Kong, és azt már korábban bejelentették, hogy az idén a Wonder Woman 1984 is egyszerre kerül a streaming szolgáltató és a mozik műsorára.

A kérdés már csak az, hogy az embereket becsalogatja-e a moziba az, hogy ott nagyobb a vászon, jobban szól vagy eleve a moziba járás élménye. Már ha egyeltalán jövőre a koronavírus-járvány miatt lehet majd moziba menni. Pont emiatt hozta ezt a döntés a Warner is, hogy jövőre is kiszámíthatatlannak tartják a mozik működését. Nem csak amiatt, hogy lehet-e menni, de az is kérdés, hogy hány mozi éli túl, hogy szinte az egész évük kiesett.

Hirdetés

A terv egyelőre egy évre szól, azt nem tudni, hogy mi lesz 2022-ben, ahogyan arról sincs egyelőre hír, hogy mit lép erre a többi nagy filmstúdió.

Arról viszont van, hogy 2021 második felében az HBO Max elkezdi Európában is elérhetővé tenni a szolgáltatását, így itthon is elérhetővé válhat az HBO Max, amivel párhuzamosan az HBO GO minden bizonnyal megszűnik. És azt is bejelentették, hogy csökkentik az árat azoknak, akik legalább egy fél évre előfizetnek, így a havi előfizetési díj az Egyesült Államokban 12 dollár, azaz nagyjából 3500 forint lesz.

Kommentek

Vedd meg KITT-et magától David Hasselhofftól!

Aki eleget fizet, annak házhoz is viszi az autót.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
719FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meghalt Phil Spector

A börtönben kapta el a koronavírus-fertőzést.

Segíts, hogy segíthessünk! – Jótékonysági kampány a zeneipari háttérmunkások megsegítésére

A befolyó bevételt a Fábián Juli Emlékalapítvány  gondozza és osztja szét a rászorulóknak.

A koncertek jövőjére veszélyes, hogy nem együttműködőek a résztvevők

A zenei események a legveszélyesebbek, a közönség pedig a legkevésbé együttműködő.

Egy világjárványnak is lehetnek jó oldalai

A cégek szerint például az, hogy ők léteznek és segítenek. Az egész vesztese a készpénz, az emberek vásárlási szokásai pedig örökre megváltoztak.

A sport jobb helyzetből indult a világjárvány alatt, mint a zene

Így is új dolgokkal kellett kísérletezni, de a szurkolók könnyebben elfogadták a változásokat.
Hirdetés