Hirdetés

Az FBI körözi az Iced Earth gitárosát, Ariel Pinket pedig kirúgta a kiadója

A címben olvasható dolgok azért történnek, mert mindkét zenész részt vett a pár napja történt Capitoliumi tüntetésen. Jon Schaffer Iced Earth-gitáros esetéről már írtunk, ő konkrétan az épületbe betörők között volt, kép is készült róla odabent, előtte pedig még büszkén nyilatkozott is nyilatkozott is a Die Welt-nek.

Híres metálzenész is volt a Capitoliumba betörő tüntetők között

Azóta annyi történt, hogy felkerült az FBI most wanted listájára, valamint a zenésztársai közleményben határolódtak el tőle, igaz a nevét nem írták le, de elég egyértelműen nem értenek egyet az amerikai törvényhozás épületébe erőszakkal behatolókkal, akik között ugye Schaffer is ott volt. Ezzel pedig kétségessé vált az Iced Earth jövője, igaz ott a gitárosnak tejhatalma van, szóval a többiek maximum kiléphetnek a csapatból.

A címben szereplő másik zenész, Ariel Pink ugyan az épületben nem volt bent, de ő maga tette ki a közösségi oldalára, hogy ott volt a Biden beiktatása elleni trumpista tüntetésen, méghozzá egy másik alternatív pop zenésszel, John Mausszal.

Kiadója, a Mexican Summer erre úgy reagált, hogy azonnal megszakította a munkakapcsolatot Ariel Rosenberggel, azaz Ariel Pinkkel.

Jelenleg amúgy Donald Trumpot gyakorlatilag kitiltották a közösségi médiából, mert ugyan miután visszatért, és bejelentette Twitteren, hogy békésen átadja a hatalmat az őt legyőző Joe Bidennek, újra elkezdte tüzelni a híveit, ami miatt a Twitter inkább törölte is a csatornáját, nehogy megint erőszakra buzdítson.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
912FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk