Hirdetés

Az EXIT fesztivál határozottan kitart a júliusi dátuma mellett

Az újvidéki EXIT fesztivál szervezői nagyon optimisták abban a tekintetben, hogy ők meg tudják majd rendezni a fesztiváljukat úgy, ahogy tervezték, és még olyan dolgok sem tántorítják el őket, mint hogy a Glastonbury már biztosan elmarad újra.

Hirdetés

Szóval ők úgy készülnek, hogy július 8-11-ig olyanokra lehet majd bulizni a Péterváradi erődben, mint David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Laibach, Juliana Huxtable, Francois X, 999999999 live, Onyvaa, Monosaccharide, Bokee, VTSS, SPFDJ, Marko Nastić, After Affair, Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djoković, Lag, Insolate, Layzie, Massimo, Reblok, Runy, Space Motion, vagy a Thundermother, de még ezek mellé majd jön egy csomó minden, írják a sajtóanyagukban.

Azt is írják, hogy az optimizmus abból fakad, hogy a szerbek átoltottsága rendkívül jól halad, és úgy számolnak, hogy a közeljövőben havonta egymillió embert oltanak be, ami a szerb lakosság 15 százaléka. Ezen kívül a szerb számítások szerint már a lakosság 40 százaléka lehet védett a vírus ellen amiatt, mert vagy átesett a fertőzésen, vagy már oltott, de ez a szám még nagyobb is lehet. Szóval szerintük tavaszra az országban normalizálódik a helyzet, és mindenki visszatérhet a normális életéhez.

Tavaly egyébként még az állami vezetők is kérték, hogy csak halasszák a fesztivált, ne mondják le, mert olyan jól álltak a nyáron, de végül az EXIT-et sem lehetett megrendezni hagyományos formában, ahogy gyakorlatilag semmit az egész világon.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
767FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk