Hirdetés

Az ételrendelés mintájára minikoncerteket is házhoz lehet szállíttatni Kanadában

A Le Bijou nevű koncerthelyszín új, Delivereznoo néven indított házhoz szállítási szolgáltatást, amiben dalokat visznek ki a futárok. A név a több országban már jól ismert  Deliveroo nevű ételfutárcég nevének kicsit franciás beütésű újragondolása.

A helyi lakosok olyan 1800 forint körüli áron rendelhettek házhoz egy dalt az akció időtartalma alatt egy előre egyeztetett időpontban, minden nap délelőtt 11 és este 6 között.

Az időpontfoglalással hozzájárul, hogy egy művészt fogad az otthonában (vagy az otthona előtt vagy az udvaron), aki egy dalt ad majd elő a repertoárjából

– írja a honlap, ahol arról is biztosítanak mindenkit, hogy minden szigorú egészségügyi szabályt betartanak, ugyanakkor felkészítenek arra is, hogy a dal éneklése közben az előadó leveszi a maszkot.

Az akcióban részt vevő előadók már több ilyen látogatáson is túl vannak, volt úgy, hogy az udvaron egy tízfős közönségnek játszottak. A zenészek szerint ez nem más, mint visszamenni a legegyszerűbb előadáshoz, mikor az előadó egy embernek adja elő a dalát. Szerintük a videós koncertek is lehetnek jók, de azok személytelenek, ez viszont nem hogy élő, de kifejezetten személyes élményt jelent a hallgatónak és a zenésznek is. A kezdeményezés olyan sikeres lett, hogy újabb napokat tűztek ki, amikor újra házhoz lehet majd rendelni a zenészt.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
840FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk