Hirdetés

Az ellényegtelendés kora – Rendhagyó premieren a Havária új EP-je

Lángoló Premier

Az ellényegtelendés kora. Az ég beborul, mikor az ég alól hiányzik a csoda. Mesterkedések és mesterségesen létrehozott vámpírtechnológia. Tíz körömmel kapaszkodás, sovány kéz a húsban vájkál, de mindenből hiányzik a szubsztancia. A Havária csupán válasz a traumára. Árad az erekben az átcsatornázott sötét anyag, áthatolhatatlan falakon dörömbölő ősharag. Újabb fenevadat szült a fenevad.

Értelemtől megfosztott, hömpölygő őrület és pokoli ütemek. Az új kislemez ismét a vészjósló hangulatnak rendel alá minden műfaji elemet. Sakálkutyák portyája, az emberből kiüvöltő állat, ahol a témák mind a négy számban mint a dögevők próbálják a kemény csonton át is megnyalni az agyadat. Megmérgezték a kerek erdőt crust. Egy degenerált faj több száz éve legendás mezőket aknáz alá, és pont ilyen súlyosnak tűnik minden egymást követő robbanás. Ezúttal némiképp megváltozott hangzással, de gázolva ugyanabban a mocsokban és gyászban. A valóság már csak a halál árnyékán keresztül látszik.

Gyors részt a düh és a rettegés, lassabbat a terjengő sötétség játszik. Zajra van szükség, mert ekkora teherrel a nyomasztó csendben már képtelenség létezni. (Szöveg: Bélley Csaba)

Kontakt: havariahc@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/havariahc/
Instagram: https://www.instagram.com/havaria.hc/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjDdkqxFS3njgej-xuuBy_w
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0i9Fpz1ZangB2X0vKHb8TG?si=ktU-WjRVT-GX4qGfrmrnFA
Bandcamp: https://havaria.bandcamp.com/

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
876FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk