Hirdetés

Az élesre késelt ellenfénytől a medveszakállcibálásig – Telódemóval jelentkezett az Unholy Sativa

2020 utolsó napjára védhetetlen közhellyé korcsosult a kérdés: vajon mit hozhat még ez az év? Szájbarágós refrénként ismételgetik ezt megélhetési médiahuszárok és megátalkodott mémgyárosok egyaránt. Mi azért sem állunk be a hosszan kanyargó sor végére, viszont aki még reménykedett bármiben, annak nagy örömmel ajánljuk a budapesti székhelyű Unholy Sativa “egy telefon, egy mikrofon” módszerrel készült debütáló EP-jét, mely stílszerűen a telódemó címet viseli. Az intróval és outróval együtt hét dalszerzeményt tartalmazó anyagot egyesek beszívott próbatermi csörömpölésnek, mások színtiszta, formabontó underground zsenialitásnak fogják értékelni – a szórakozás bizonyos értelemben mindkét alapállásból garantált, pláne egy tudatmódosító szerekkel megspékelt szilveszteri buli (szigorúan bármelyik este 8-ig!) tetőpontjaként. Jó szórakozást, boldog újévet kívánunk az erre fogékonyaknak!

Hirdetés

Az Unholy Sativa frontembere, Unholy Kristály a következő üzenetet mellékelte a telódemóhoz:

Tisztelt Hallgatóság!

Ez a mi öncélú, befogadhatóságot háttérbe helyező zenekarunk.

Azért keltette életre Unholy Bluntkid és Unholy Ferás – akiket csemegezenék kedvelői a Protoplasmából ismerhetnek – Unholy Bendővel karöltve, hogy zabolázatlan cenzúrázatlan hangos zenét rázhassanak a próbateremben. Aztán meghívták a csapatba Unholy Kristályt, aki rávilágított, hogy mindez mit sem ér, ha nem szívjuk végig az egész próbát.

Ennek lenyomata első demónk, amit egy mobiltelefonnal vettünk fel a próbateremben, hogy minél autentikusabb legyen az élmény.

Tekerjétek, fogyasszátok!

Ehhez értelmetlen lenne bármit hozzáfűzi – meg nem is érünk rá ilyesmire – szóval itt az anyag, hallgassátok! Közvetlen ismerkedési lehetőség a zenekar Bandcamp-oldalán, a dalszerkezeteket is részletező szövegeket külön ajánljuk irodalomkedvelő olvasóinknak.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,784KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
743FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk