Hirdetés

Az Apple bezárja a zenészeknek szánt hangrögzítőt

Emlékszik valaki az Apple Music Memo applikációja? Merthogy volt egy ilyen, ami abban különbözött a sima hangfelvevő alkalmazástól, hogy ez zenéket rögzít, és kifejezetten az volt a célja, hogy a zenészek ezen rögzítsék a dalkezdeményeiket és a zenei ötleteiket.

Most ez egy év után frissült, de a frissítés célja az, hogy hamarosan be lehessen zárni. 2016-ban dobták piacra, és annyiban tudott többet a sima diktafontól, hogy kifejezetten zenére szabták, és arra, hogy egymás között küldözgessék a zenekar tagjai a zenei ötleteket, mert például nem butítja le a zenéket. Az új frissítés igazából csak annyit tartalmaz, hogy emlékezteti az embereket, hogy már ne használják ezt, vagy kezdjék el megszokni a hangfelvevőt a zenei ötletek rögzítésére is, mert ezt 2021 márciusa után már csak azok használhatják, akik korábban letöltötték az alkalmazást.

Azt nem árulta el az Apple, hogy miért szántja be az alkalmazást, de valószínűsíthetően amiatt, mert elég kevesen használták, mindenesetre ironikus, hogy anno azért mutatták be a Music Memos alkalmazást, hogy a zenészeknek ne kelljen használni a Voice Memost, most pedig arra buzdítanak mindenkit, hogy inkább mégiscsak azt használják.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

37,330KedvelőTetszik
2,907KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk