Hirdetés
Hirdetés

Az angol fesztivállátogatók 90 százaléka biztos abban, hogy 2021-ben már mehet koncertre

140 ezer angol fesztivállátogató bevonásával készített egy felmérést a Festicket, ami szerint tízből kilencen biztosak benne, hogy idén már koncerteken fognak ugrálni.

79 százalékuk mondta azt, hogy már nyáron (július-augusztus magasságában) fesztiválra megy. 

82 százalék úgy nyilatkozott, hogy kettő vagy több fesztiválon vesz részt év végéig. A megkérdezettek fele azt mondta, hogy boldogan menne külföldre is fesztiválozni, 8 százalék viszont úgy nyilatkozott, hogy csak akkor érezné magát biztonságban, ha Covid-19 oltást kapna.

„Ha idén nyáron nem lesz végre valami, akkor lehet, hogy jövőre már semmi sem lesz!” – Rockmaraton-interjú Varga-Csajkás Zoltánnal

Nem úgy mint régen

58,5 százaléka a válaszadóknak azt várja el egy fesztiváltól, hogy sokkal jobban odafigyeljenek a higiéniára, és több legyen a takarítás, 52 százalékuk pedig ragaszkodna az érintésmentes jegykezeléshez és beengedéshez, 72 százalékuk pedig a készpénzmentes fizetéshez is, és azt is elvárják, hogy ne alakuljanak ki hosszú sorok a kiszolgáló egységeknél.

Bár több nagyobb fesztivál is lemondta Angliában a 2021-es eseményt is, azok, akik a nyár második felében tartják, Boris Johnson miniszterelnök fokozatos nyitásra vonatkozó ütemtervének kihirdetése után szinte azonnal teltházasak lettek.

Korábban a francia fiatalokat kérdezték a fesztiválokon elképzelhető a korlátozásokról, amin felbuzdulva mi is kíváncsiak voltunk, hogy az olvasóink mit szólnak hozzá. A válaszadók a maszkos bulikat nem utasítják el teljesen, az ültetett fesztiválokból viszont nem kérnek. A felmérésünk eredményeit itt lehet megnézni.

A maszkos bulit annyira nem utasítják el, de ültetett fesztiválra nem mennének a Lángoló olvasói

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk