Hirdetés
Hirdetés

Az Akváriumnál lehet emlékezni Siklósi Örsre

Az AWS egy videóban mondta el, hogy elhunyt zenésztársukra, Siklósi Örsre egy hétig, gyertyagyújtással lehet emlékezni az Akvárium előtt. Mindenkit kérnek, hogy ne menjenek oda tömegével és tartsák be a járványügyi előírásokat.

Létrehoztunk egy helyet, az Akvárium lépcsői alján, ahol el tudtok köszönni Örstől. Egy hétig lesz lehetőségetek erre. Ez nem egy szervezett megemlékezés, ez egy gyertyagyújtás.

Arra kérünk Titeket, tartsátok tiszteletben a következő kéréseinket és vegyétek figyelembe a hatályos járványügyi szabályozást:

A járványra való tekintettel korlátozott számban tudtok majd lejönni gyertyát gyújtani. Ne egyszerre, ne tömegesen érkezzetek.
Tartsátok be a 2 méteres távolságot egymás között, és mindenkinek kötelező a maszk viselése!

Mivel mindenfajta gyülekezés tilos, így gyertyagyújtás után kérlek engedjétek a többieket is, és hagyjátok el a helyszínt!

A leukémiával küzdő Siklósi Örs február ötödikén hunyt el, mint Marosi Nikolett Borsnak adott nyilatkozatából kiderült, valamilyen fertőzésben, de a részletek nem ismertek.

Siklósi Örsöt gyakorlatilag az egész zenei szakma gyászolja, nemcsak azért, mert tragikusan fiatalon, 29 évesen halt meg, hanem mert vele a zenésztársadalom egy valóban rendkívül nyílt szívű, kedves, őszinte, vidám, tehetséges embert veszített el.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,917KedvelőTetszik
3,039KövetőKövetés
3,360FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók