Hirdetés
Hirdetés

Avril Lavigne bizarr internetes rejtélybe keveredett delfinekkel, meg egy sosem létező dallal

Mindig is tudtuk, hogy az interneten vannak furcsa dolgok, és vannak olyanok, akik szerint már önmagában Avril Lavigne létjogosultsága is eléggé bizarr, de most rátaláltam egy elég összetett, cserébe viszont szórakoztató internetes rejtélyre.

Delfinek ti vagytok, Delfin én vagyok, delfin mindenki, beleértve titeket és engem is

Hirdetés

– áll nagyjából az összes dalszöveges oldalon Avril Lavigne Dolphins című dalának szövege, amit most meg is mutatunk teljes egészében a Metrolyrics oldalról készült képernyőfotóval, hiszen a szöveg folytatása is kiváló, a lezárás pedig valóban költői.

Avril Lavigne Dolphins című dalának szövege a Metrolyrics.com szerint.

Először 2007-ben bukkant fel a szöveg, nem sokkal az után, hogy megjelent Lavigne lemeze, a The Best Damn Thing, amin például a Girlfriend című dal is szerepelt. Viszont a Dolphins nevű dalnak nincs nyoma, semmilyen kiadáson vagy maxin. Ennek ellenére a LyricsMode oldalon már több mint háromezren nézték meg a szöveget. Egyébként ez az első nyom arra vonatkozóan, hogy valaki feltöltötte a dalt. Az oldal üzemeltetője szerint regisztráció nélküli felhasználótól származik a beküldés, ami nem olyan ritka dolog, szóval ettől még akár létezhetne is a dal. Vagyis nem bizonyítja semmi, hogy a dal létezik, de azt sem, hogy nincs.

Átdolgozásai vannak a nem létező dalnak

Többen próbáltak a legkézenfekvőbb forrástól, Avril Lavigne-től érdeklődni, mi a helyzet a delfinekkel, de senki nem járt sikerrel. Egy másik kutatásban 2005-ig, portugál bejegyzésekig sikerült visszakövetni a delfines mű útját. A nyomok alapján arra lehet következtetni, hogy ugyanazok a brazil erőforrások állnak a dolog mögött, akik annak idején abból is egy, a rajongók között széles körben elterjedt konspirációs-elméletet indítottak útjára arról, hogy Lavigne meghalt, és a helyét egy Melissa nevű színész vette át.

Senki sem tudja egyértelműen bizonyítani, hogy a dal létezik, hiszen a hivatalos csatornákon nincsen fenn. De azt sem tudja bizonyítani senki, hogy nem létezik, mert Lavigne (vagy a helyettese, Melissa) és a menedzsmentje sem zárja rövidre a sztorit. Viszont a Youtube-on több átdolgozás is szerepel, és hát sokak szerint ez bizonyító erejű, hisen hogyan lehet átdolgozni valamit, ami nem létezik. Ezzel pedig a kamu dalból szépen valódi dalé született, és sajnos azóta sem jelentkezett a költemény eredeti szerzője, de addig is íme egy átdolgozás.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,981KedvelőTetszik
3,056KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók