Hirdetés

Audiopoeta – Pucér

Talán mindannyiunk fel tudja eleveníteni azt a bizonyos Édes érzést. Ezt öntötte dalba a Audiopoeta „Pucér” című felvételében, amely jövő héten debütáló, formabontó albumának legfrissebb alkotóeleme. A szerzeménnyel egyben megtapasztalhatjuk az utolsó ízt a ’Keserű Savanyú Édes’ című korongról.

Csupán egy hét és egy különleges kiadvánnyal bővül Audiopoeta, azaz Belényi Mihály diszkográfiája. Az újdonság a ’Keserű Savanyú Édes’ címet kapta és minden egyes íz különböző lelki állapotok szinonimája: a keserű csalódástól, a savanyú-pikírt hangulaton át egészen az édes, kigyógyult felszabadultságig minden megtalálható a lemezen. Mind személyes ihletésű, önazonos zeneszám, és a dalok is széles műfaji tengelyen keringenek. Elsőként a hihetetlen energiájú „Törj be” jelent meg a Keserű szériából, majd a pikírt darabokat összefoglaló Savanyú legtipikusabb példáját, a „Felvágós”-t is megismerhettük.

A „Pucér”-ral végre megkapjuk a teljes degusztációs menüt, pajzán sorai és feelgood zenei alapja kétségkívül a legédesebb a könnyedebb hangvételű trackek közül.

Az új zenei csomag április 29-étől teljes hosszúságában meghallgatható, amelyet egy lemezbemutató követ május 27-én az Instant színpadán komplett zenekari kíséretben.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk