Hirdetés

Audiopoeta – Felvágós

Egy csendesebb időszakot követően rendhagyó koncepcióval tér vissza Audiopoeta. A lemez három ízzel festi le a rapper dalait, legutóbb a Keserűből kaptunk már ízelítőt, most pedig érkezik a cenzúrázatlanul szókimondó Savanyú legmarkánsabb darabja, a „Felvágós”.

Április 29-én landol Audiopoeta formabontó munkája ’Keserű Savanyú Édes’ címmel. A konceptalbum egy költői eszköz, íz-hangulat szinesztézia mentén sorolja be a különböző élményekből merítő, olykor jókedvű, néhol egészen dühös, csalódott vagy kilátástalan állapotokat megszólaltató zeneszámokat. Elsőként az eksztatikus „Törj be” jelent meg a Keserű szériából, amit most a Savanyú legkirívóbb példája követ.

„A „Felvágós” mögött egy kiábrándult, sértett személy áll. A korong első öt zenéje bemutatja a fázisokat, hogyan is jut el ebbe a savanyú, gúnyos érzésbe valaki, aki hitt egykor a szerelemben. A ’Keserű Savanyú Édes’ habár főleg mély témákra épül, ez a szám mind közül a legkomolytalanabb”

– osztja meg Belényi Misi az íz mögöttes tartalmát.

A legújabb Audiopoeta-felvétel a fenti lyric videó kíséretében startol. A kiadvány debütálása előtt megízlelhetjük az utolsó, „dolce vita” életérzésből született trackek egyikét is – a teljes megjelenést követően, május 27-én pedig az Instantban igazi íz-orgia vár ránk egy lemezbemutató koncert keretében.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk