Hirdetés

Áremelést jelentett be a Spotify

Nagyjából 20 százalékos áremelést jelentett be a Spotify a hónap végétől. Az angol felhasználókat már kiértesítették az új árakról, a Mashable azt írja, hogy az európai felhasználók is hasonló emelésre számíthatnak, és hamarosan meg is érkeznek erről az értesítések a felhasználókhoz. Jelenlegi állás szerint úgy néz ki, hogy a Premium Duo, a diákoknak szóló és a családi előfizetéseket érinti majd az emelés.

Az előfizetők természetesen nem túl boldogok attól, hogy a a Premium Duo szolgáltatás 12.99 fontról 13.99 fontra emelkedik. A diákoknak szóló előfizetés szintén egy fonttal kerül majd többe (5.99 font az új ár) a családi előfizetéssel rendelkezők pedig 2 fontos emelésre számíthatnak (16.99 font az új ár).

A Twitteren leginkább amiatt háborognak az emberek, hogy mindez aznap történt, amikor a Spotify alapítója, Daniel Ek arról beszélt, hogy szívesen megvenné az Arsenal focicsapatot.

Mindeközben a Facebook bejelentette, hogy a múlt héten beharangozott együttműködés a Spotify-jal már elérhető néhány felhasználónál, és folyamatosan egyre több ember próbálhatja ki a következő időszakban. Könnyebb lesz megosztani spotify-os tartalmakat a Facebookon, és össze lehet kapcsolni a közösségi oldalt, illetve a streamingszolgáltató fiókjait, hogy a Facebookon megjelenjen egy kis lejátszó, és ne kellejen váltogatni az alkalmazások között zenelejátszás közben. A Facebookba integrált lejátszót a Spotify prémium előfizetői használhatják, az ingyenes regisztrációval zenét hallgatók csak korlátozott funkciókkal érhetik majd el.

És jön a Spotify Podcast előfizetés is, aminek nem ugyanaz lesz a szisztémája, mint a zenei streaming, hanem tulajdonképpen fizetős podcasteket kell elképzelni, ahol a tartalom-előállítók szabhatják meg, hogy mennyiért lehet az ő műsoraikra feliratkozni. A hallgatók által fizetett teljes összeget a készítők kapják, a Spotify azt ígéri, hogy nem szed közvetítői díjat.

spot_img

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,440KedvelőTetszik
2,931KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk