Hirdetés
Hirdetés

Aranyéletes dalához forgatott videót a SONYA Terézvárosban

Lángoló Premier

Nemrég zajlott le egy terézvárosi önkormányzat által kiírt klippályázat, ahol zenekarok nyerhettek klipforgatási lehetőséget. Az első ilyen megvalósuló projekt a SONYA zenekar videója lett, akik az Aranyélet harmadik évadának főcímdalához, a Family-hez készítettek klipet Koblicska Örs rendezésében a Hunyadi téri vásárcsarnok évtizedek óta lakatlan fejépületében. A klip premierje október 27-én lesz a HBO Magyarország Facebook-oldalán, most nálunk lehet megnézni a teasert és pár werkfotót a forgatásról.

A SONYA amúgy nem a harmadik évadban szerepelt először az Aranyéletben, korábban a második évad nyolcadik részében is felbukkan a Krypta című daluk egy elég sötét jelenetben.

Terézváros magazinjában (pdf) egyébként Korbucz Sonya frontember elmondta alapvetően könnyen azonosulnak az ilyen komor helyszínnel, a zenéjük hangulata is hasonló. Az aranyélet pedig úgy került a klipben, hogy egyrészt vannak benne jelenetek a sorozatból, másrészt néhány ikonikusat újraforgattak a tagokkal.

“Nem nyúltunk a térhez, minimális pluszt tettünk bele. Szükség volt olykor kellékekre, egy székre vagy egy festményre a falon, ami már önmagában otthonosságot kölcsönzött az amúgy lakatlanságot sugárzó szobának. Amúgy tökéletes helyszín a csarnok fejépülete, úgy ahogy van. Tele olyan apró részletekkel, amelyek alapból beleillettek a koncepcióba. Találtunk például egy hatalmas, lekopott orrú, kő vaddisznófejet, amelyik a csarnok homlokzatán lévő állatfejek közül eshetett le.”

– mondta Korbucz a Terézváros magazinnak.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,506KedvelőTetszik
2,930KövetőKövetés
1,220FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók