Hirdetés

Apple dokkoló, óvodai fejlesztőprogram és vegán smartfood az iPonNovation győztesei között

Közel száz startup indult az iPonNovation versenyén. A szerda esti eredményhirdetésen a dobogóról lecsúszott versenyzőknek is felajánlották segítségüket a szervezők.

A harmadik helyet az AllRYS zsebelte be, akik egy vegán rizskészítmény piaci bevezetésén dolgoznak, melyet elsősorban sportolók számára fejlesztettek ki a megfelelő energiaszint fenntartásáért.

A második helyezett a DIOO (Digitális Okosjáték Óvodásoknak) projekt lett. Az iskolaérettséget vizsgáló és felkészítő rendszer a kicsik igényeire szabva segít felfedni rejtett képességeiket, továbbá a hátrányos helyzetű gyerekeknek is esélyt ad a felzárkózásra játékokon keresztül.

Az első helyen a DoBox végzett. Eszközeik használatával, vezetékes egérrel és billentyűzettel is irányíthatóvá válnak az iPhone-ok és iPadek, a DoBox Pro pedig billentyűzetet, trackpadet, számos csatlakozót és bővíthető tárhelyet kínál az iPad használóknak.

Az iPonNovation célja a kezdő vállalkozások támogatása, a függetlenség megtartása mellett. A nyeremények sem egyszerűen pénzt takarnak, hanem további, marketingkampánnyal kapcsolatos tevékenységeket, piackutatást, termékek belistázását, logisztikai és raktározási segítséget, valamint mentorálást is nyernek a díjazottak.

A startupok és a zenekarok világában sok a párhuzam – Interjú Oszkó-Jakab Natáliával

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,932KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,670FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk