Apokalipszis most – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

Mortensen a világ végén, Fassbender a Szilícium-völgyben, Rock pedig az FBI élvonalában keresi a boldogulást.

Az út (The Road – 2009 / dráma)

Egy atomvillanás nem a világvége – az iménti ezoterikus bölcsesség átértékelődik a közeljövő Amerikájában, ahol a „zöldövezet” kifejezés értelmét vesztette, a McDonald’s pedig csak azért nem árul patkányburgert, mert a komplett étteremlánc törlődött a Föld színéről. Ezen taktaharkányi állapotok közepette küzd a túlélésért egy apa és fia, akiknek bár komplett ruhatáruk és vagyonuk elfér egy bevásárlókocsiban, mégis ki vannak téve a posztapokaliptikus redneckek vegzálásának. (HBO GO)

Steve Jobs (2015 / dráma)

Az utóbbi idők egyik legnagyobb hatású munkaalkoholistájának első „találmánya” egy saját gyártású frekvenciaszámláló volt, melyhez Bill Hewlett-től kapott alkatrészeket. Így kezdődött az Apple alapítójának – avagy az Alma Pater – karrierje, aki igen ritkán tudott azonosulni a Mekk Mester-attitűddel, sőt perfekcionista mivolta családi életét és egészségét is ledózerolta. (HBO GO)

Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice – 2021 / akció/vígjáték)

John Hartley – aki a legmenőbb FBI-ügynök Dale Cooper után – lekapcsolja a világ második legmenőbb műkincstolvaját. Nolan Booth önérzete és a maratoni börtönbüntetéstől való félelme arra készteti őt, hogy kooperáljon a titkosszolgálattal szakmája első számú képviselőjének kézre kerítésében. Sarah Black azonban mindkettőjüknél egy lépéssel előbbre jár, mígnem a dolgok – mellőzve a rettenetes közhelyeket – váratlan fordulatot vesznek. (Netflix)

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés