Hirdetés

Annyira készen van Ozzy Osbourne új nagylemeze, hogy már a kiadónak is leadta

Soha nem tudjuk meg, hogy mi lett volna akkor, ha nem csap be a Covid, de nagy valószínűséggel nem jelenne meg most új Ozzy Osbourne-nagylemez. Pláne, hogy a 2020-ban kiadott Ordinary Man amolyan búcsúféle is lett, és nem is volt betervezve újabb lemez, csak a búcsúturné.

A Covid miatt viszont a turné csúszott, most éppen 2023-ra porgnosztizálható, Ozzy meg újra elkezdett stúdiózni a még mindig csak 31 éves Andrew Watt dalszerző-producerrel, akivel a legutóbbi lemezt is összerakták. (Vagyis Watt és még pár dalszerző megírta, feljátszotta, Ozzy meg felénekelte.)

Az alapcsapat most is Ozzyból, Wattból, Chad Smith dobosból és Duff McKagan basszusgitárosból állt, és ehhez jött most hozzá a minden eddiginél több vendég. Olyanok fordultak meg a stúdióban, mint Zakk Wylde, Tony Iommi, Jeff Beck, Eric Clapton, Robert Trujillo vagy a pár hete elhunyt Taylor Hawkins.

Ozzy pedig azt tette ki most a Facebook-oldalára, hogy elkészült a lemezzel, leadták a  kiadóba, a következő hetekben pedig majd jönnek a részletek. Szóval aki eddig kételkedett volna egy újabb Ozzy-lemezben, most már nem teheti.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk