Hirdetés

Anika Nilles először Budapesten

anika_nilles_bme_banner.png

Igazi sztárfellépővel készül a Meinl Cymbals az idei Budapest Music Expóra. A világszerte ismert és elismert német dobos, Anika Nilles első alkalommal lép fel Magyarországon. Anika az idei Meinl Drum Festival kiemelt fellépője volt, workshopjait világszerte nagy érdeklődés kíséri, Youtube csatornájának tizenkétmilliós nézettsége szintén önmagáért beszél. További részletek a hajtás után!

Közép-Kelet Európa legnagyobb zene- és hangszerkiállításán, a Budapest Music Expón a Rádió Rock nagyszínpadon tart exkluzív bemutatót Anika Nilles 2017. október 7-én, délután 14 óra 45 perces kezdettel. 
A show után Anika a Meinl standján dedikál, ahol kiállításra kerül az előadónő dob- és cintányérszettje, melyet ki is próbálhatnak majd a látogatók! 

A rendezvény teljes időtartama alatt, a Meinl Cymbals felsőkategóriás cintányérjai mellett megtekinthető lesz a Meinl Artist Concept sorozat is, melynek egyik modelljét (18″ Deep Hats) Anika elképzelései alapján fejlesztették ki.

A Budapest Music Expo – az előző évekhez hasonlóan – ingyenesen látogatható. Nem utolsó sorban, a Meinl standjánál értékes nyeremények is gazdára várnak! Találkozzunk a Budapest Music Expón a MEINL standnál!
(2017. október 6-8. | Hungexpo-G pavilon | Hangos Csarnok)

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló